OVER MIJ

OVER MIJ

Na het behalen van mijn sportopleiding ben ik gaan werken binnen verschillende fitnesscentra. Waar ik steeds tegen aan liep is dat ik te weinig aandacht kon besteden aan het individu.

 

Na enkele jaren ben ik gaan werken in de jeugdzorg, waarin sporten een deel van hun behandeling was. Niet alleen op sportief vlak, maar ook op sociaal - emotioneel vlak boekten de jongeren veel vooruitgang. Helaas door alle bezuinigingen de afgelopen jaren o.a. binnen de jeugdzorg lukte het niet meer om binnen de jeugdzorg het sporten nog zo te implementeren dat de jongeren er baat bij hadden ( simpelweg geen tijd voor externe bezigheden zoals sporten, omdat alles verantwoord moest worden). Zowel de jongeren als voor mezelf is de jeugdzorg te informeel / zakelijk geworden en bood het mij weinig mogelijkheden om hierin door te gaan. Dat heeft me doen besluiten om een andere weg in te slaan en SIOS sport te beginnen.

 

Met SIOS sport vinden wij het belangrijk dat een iedereen in de sport een succes moment ervaart ( hoe klein die ook soms is). Ik wil mensen verder helpen op een oprechte manier zowel op fysiek als op mentaal vlak. Natuurlijk wel gekeken naar jouw persoonlijke wensen, haalbare doelen en behoeften. Persoonlijke aandacht en mensen serieus nemen staat voorop.

GALLERY

SIOSsports.nl

Sjoerd de Wijk

06 29005119

info@siossports.nl

 

K.v.K: 65225252

BTW: NL169853305B01

WEBSITE: STUDIOYARA.NL

Intake formulier