DIENSTEN

 

Persoonlijke training

 

Groepstraining

Doelgroep van de Beginnende lopers:

 

Opbouw van een duurloop van maximaal 5 km over de mooie uiterwaarden van de bommelerwaard waar we in groepsverband trainen aan de conditie. Maar ook kracht aspecten zullen worden meegenomen. Met als doel een fitter lichaam en geest.

S.I.O.S sports wil graag een training geven die voor iedereen een uitdaging is. En waarbij je het beste in jezelf naar boven haalt.

 

Op deze pagina staan enkele voorbeelden waar S.I.O.S sports je mee van dienst kan zijn.

 

Blessure behandeling / preventie / massage

Sportmassage is een samenstelsel van handgrepen op de huid, van een op dat moment passieve gezonde sporter, met de bedoeling de lichamelijke conditie van die sporter te behouden of te verbeteren, dan wel de nadelige gevolgen van het sporten weg te nemen.

 

Sportmassage is ook zeer geschikt voor mensen die nooit sporten. Vaak belasten zij hun lichaam namelijk wel op een andere manier. Bijvoorbeeld op het werk of met tuinieren. Ook de lichamelijke belasting van het lichaam bij het huishoudelijk werk valt niet te onderschatten. En voor onze spieren maakt het niet uit of we bijvoorbeeld een kind of een halter bij het gewichtheffen optillen.

 

SIOS Sports presenteert behandeling aan huis.

 

Kickbike

Blijf fit!

 

Sterke spieren in je benen en billen en een goede total workout met de Kickbike. Zelfs arm- en schouderspieren krijgen genoeg training. Kickbike, de sportstep om van te houden. We hopen dat je het niet erg vindt om buiten te sporten, zo kom je nog eens ergens!

 

Vraag naar de verschillende mogelijkheden.

 

Jongerencoach (Sport en Zorg)

S.I.O.S sports biedt individuele begeleiding die gericht is op het onderhouden of het verbeteren van de sociale redzaamheid. Allereerst wordt begeleiding geboden die een kind nodig heeft om te kunnen functioneren, daarnaast is de individuele begeleiding, zoals; actief en ontwikkelingsgericht. We gaan met uw kind altijd op zoek naar vooruitgang. Ons specialisme is om met uw kind activiteiten, uitdagingen en/of andere kinderen op te zoeken en vanuit daar, in een actieve situatie, te werken aan de met ouders opgestelde doelen.

 

U kunt bij individuele begeleiding denken aan;

 

- Tijdelijke intensieve begeleiding om zelfstandig te leren deelnemen in de maatschappij, waarna je zelfstandig verder kunt.

 

- Specifieke begeleiding gericht op een specifiek leerpunt. Samen leren fietsen, verkeersveiligheid etc.

 

- Structurele begeleiding gericht op het onderhouden van de sociale redzaamheid.

 

- Re-integratie van jongeren die vastgelopen zijn op school of tussen school en arbeid thuis komen te zitten. 'Op gang helpen van jongeren.

 

- Begeleiding kan bekostigd worden vanuit een persoonsgebonden budget (PGB). U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om uw vraag en onze mogelijkheden te bespreken.

 

TRX-training

Trainen met de TRX band

De TRX band in ontworpen om het lichaam in shape te houden met het eigen lichaamsgewicht. Het TRX systeem is niet zwaar en kan je bijna overal opzetten. Bijvoorbeeld bij een boom of een deur. Een TRX set kan je kracht verbeteren balans en flexibiliteit.

SIOS sport heeft een training ontwikkeld waarbij cardio gecombineerd kan worden met krachttraining op uw eigen niveau. zowel binnen als buiten

 

Voordelen van een TRX training

  • Je kan er al je lichaamsdelen mee trainen
  • Is een perfecte manier om je core te trainen
  • Zorgt voor meer spieruithoudingsvermogen
  • Je kan de TRX binnen en buiten gebruiken

 

de FRUITKIST

Om routines in de voeding te doorbreken en u wekelijks te voorzien van verschillende vitamines introduceert SIOS sports de FRUITKRAT.

 

In deze krat zitten wekelijks verschillende fruitsoorten die u zullen verrassen.

 

Deze krat is de bestellen bij SIOS sports en zal bij u worden thuisgebracht.

 

De kosten van deze krat bedragen €12,50 in combinatie van 5 leveringen.

 

BESTEL

 
 
 
 
 

Heeft u niet de financiën om sport te beoefenen omdat u in de bijstand zit of door andere oorzaak?

 

Dan kunt u in aanmerking komen voor een korting.

Wel vraag ik je om aan te tonen dat je ook werkelijk uitkeringsgerechtigd bent. Uiteraard gaan we hier discreet mee om.

 

Sportieve groet,

 

Sjoerd de Wijk.

SIOSsports.nl

Sjoerd de Wijk

06 29005119

info@siossports.nl

 

K.v.K: 65225252

BTW: NL169853305B01

WEBSITE: STUDIOYARA.NL

Intake formulier